Om os

Om os

Hos V.D. Maler har vi fokus på den gode, gennemskuelige proces – helt fra første samtale til færdigt resultat.

Hos V.D. Maler har vi fokus på den gode, gennemskuelige proces – helt fra første samtale til færdigt resultat.

25 års erfaring med V.D. Maler

V.D. Maler bringer mere 25 års værd af erfaring til malerbranchen. Vi har brugt over to årtier på at forfine vores håndværk og levere kvalitetsresultater til en bred vifte af tilfredse kunder.

Vi specialiserer os i klassisk malerarbejde, der bringer farve og liv til dine vægge. Vores ekspertise omfatter også malerarbejde i forbindelse med nybyggeri, hvor vi skaber et friskt og indbydende miljø. Udover malerarbejde tilbyder vi professionelt gulvarbejde, der omfatter lakering, oliebehandling og reparationer.

Vi tager ansvar for miljøet

Hos V.D. Maler har vi stort fokus på i vores arbejde at minimere vores miljøpåvirkning, og derfor anvender vi svanemærkede produkter. Denne bæredygtige tilgang garanterer ikke kun en sund indendørsluftkvalitet, men viser også vores engagement i at bevare miljøet for fremtidige generationer.

Derudover er vi også medlem af “En Rigtig Maler”. Det er et løfte om kvalitetsarbejde og professionalisme. Vi sætter vores navn bag vores arbejde og bestræber os altid på at levere på vores løfter, og skulle arbejdet ikke leve op til aftalen og dine forventninger, kan du søge erstatning.

Konkurrencedygtige priser

Vi tror på, at professionelt malerarbejde ikke behøver at være en økonomisk byrde. Vores konkurrencedygtige priser sikrer, at du får den bedste kvalitet til en pris, der passer til dit budget. Vi stræber altid efter at give dig mest muligt for dine penge.

Uanset om du er privatperson eller en virksomhed, tilbyder V.D. Maler en bred vifte af malerrelaterede tjenester. Vi hjælper med alt fra traditionelt malerarbejde til gulvarbejde med udgangspunkt i samme høje kvalitet.

Har du spørgsmål eller ønsker du et tilbud?

Vi står altid klar til at hjælpe dig godt på vej, hvad enten det handler om at få et tilbud eller svare på spørgsmål. Tag fat på os, og så vender vi hurtigst muligt tilbage med et svar.