Lakeringsarbejde hos V.D. Maler

Lakeringsarbejde hos V.D. Maler​

Uanset hvor omfattende et projekt du står overfor, er V.D. Maler klar
til at tage opgaven op og skabe flotte og holdbare resultater.

Uanset hvor omfattende et projekt du står overfor, er V.D. Maler klar til at tage opgaven op og skabe flotte og holdbare resultater.

Skal du have opfrisket dit træværk med en professionel lakering?

Træværk har ofte brug for en kærlig hånd, så det kan holde den samme høje kvalitet gennem mange år. Derfor skal elementer som lister, døre og karme behandles fra tid til anden, og netop dette kan V.D. Maler hjælpe dig med. Med over 25 års erfaring i branchen har vi efterhånden en meget dybdegående forståelse af, hvordan vi bedst muligt opretholder en god holdbarhed på dit træværk i hjemmet.

Vil du have et tilbud?

Vi anvender kun svanemærkede produkter til din lakering

Uanset hvor omfattende et projekt du står overfor, er V.D. Maler klar til at tage opgaven op og skabe flotte og holdbare resultater. Vores lakeringstjeneste kan skræddersyes til dine behov, så dit træværk for lige den behandling, det har behov for.

Til vores lakeringsarbejde anvender vi udelukkende svanemærkede produkter. V.D. Maler tager ikke bare ansvar for vores ydelser, men også for den tilgang, vi går til vores arbejde med. Derfor er miljøet altid på dagsordenen, når vi arbejder.

Se vores før & efter billeder