Flotte og holdbare facadeløsninger

Flotte og holdbare facadeløsninger

En facade er det første, man ser, når man går forbi en bygning, så ikke alene er en flot facade vigtigt udadtil,
det er også vigtigt i forhold til vedligehold.

En facade er det første, man ser, når man går forbi en bygning, så ikke alene er en flot facade vigtigt udadtil, det er også vigtigt i forhold til vedligehold.

Har din facade brug for en kærlig hånd?

Hvis en facade skal have en god holdbarhed og flor udseende, skal til tilses. Det kan vi hos V.D. Maler hjælpe dig med og dermed sørge for, at bygningen ser præsentabel og tiltalende ud.

Vi tror på at skabe en god proces for vores kunder. Fra den første konsultation til det sidste penselstrøg stræber vi efter gennemsigtighed og kundetilfredshed. Vi møder vores kunder i øjenhøjde, lytter til dine behov og tilpasser vores arbejde derefter. Vores facadearbejde inkluderer ikke kun præcis maling, men også nødvendige reparationer for at sikre, at din facade forbliver både smuk og robust i årene, der kommer.

Vil du have et tilbud?

Skal vi opfriske din facade?

Hos V.D. Maler hjælper vi både private og erhvervskunder, så uanset om du skal have malet facaden på butikken eller boligen derhjemme, står vi klar. Tag fat i os, så vi kan begynde med et projekt, der giver en fornyet facade, der vil give dit hjem eller din virksomhed et nyt liv.

Se vores før & efter billeder